Bedrukt servies Van Mossel

Wij zijn enorm tevreden met het feit dat we Van Mossel tot onze klantenkring mogen rekenen. Het mobiliteitsbedrijf met bijna 500 vestigingen in meerdere Europese landen koopt bij ons een breed assortiment aan bedrukt servies in. In dit klantverhaal vertellen we graag meer over de mooie samenwerking, die al bijna 10 jaar bestaat.

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group

Met ruim 7.000 medewerkers in 77 jaar tijd is Van Mossel uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf in de Benulux. Zo zijn er 459 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Frankrijk - en het Verenigd Koninkrijk omvat 43 dealerschappen. In Nederland is Van Mossel onder meer dealer van automerken als Alfa Romeo, Audi, Fiat, Ford, Jaguar, Mercedes-Benz, Renault en Volkswagen.

Bedrukt servies

Om alle klanten, relaties en natuurlijk ook het eigen personeel van Van Mossel te voorzien van een heerlijk kopje koffie, een glas water of een ontbijt hebben wij servies mogen bedrukken. Het gaat daarbij om ontbijtborden, kopjes en schoteltjes (in verschillende formaten, ook voor espresso), koffiekopjes, theeglazen, longdrinkglazen, grote mokken en soepkommen. Alle servies is bedrukt in één kleur op één positie.

Eigen portal

We mogen de vestigingen in Nederland, België en Denemarken voorzien van bedrukt servies en leveren daarbij honderden orders per jaar uit. De vestigingen bestellen het servies via een eigen portal, waardoor het automatisch bij ons binnenkomt en wij vanuit hier de orders kunnen verzenden naar de verschillende vestigingen.