Koffiekopjes bedrukken

Koffiekopjes zijn essentiële elementen van bedrijfsidentiteit en klantbeleving. Laat koffiekopjes met logo bedrukken om je merk te versterken en professionaliteit uit te stralen. Wij hebben koffiekopjes veelal op voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bedrukte koffiekopjes met logo snel geleverd

Dankzij onze ruime voorraad koffiekopjes kunnen wij direct starten met het bedrukken ervan volgens jouw wensen. Of je nu een bedrijfslogo, een promotionele boodschap of een uniek ontwerp wilt wij zorgen ervoor dat de koffiekopjes snel en eenvoudig bedrukt worden. Onze eigen voorraad stelt ons in staat om een snelle levering te garanderen, zodat je de koffiekopjes met logo vlot in huis hebt.

De druktechnieken voor koffiekopjes

We maken gebruik van verschillende drukmethodes bij het bedrukken van koffiekopjes. De druktechnieken vind je hieronder op volgorde van populariteit.

  • Keramische transfers. Door middel van keramische inkten drukken wij jouw logo op speciaal transferpapier. Hierna wordt er een vernislaag gedrukt en gaan de transfers door een droogtunnel. De transfers worden per stuk met de hand gepositioneerd op het kopje, waarna ze in een keramische oven geplaatst worden. Hier worden de logo’s op ruim 850 graden in de koffiekopjes gebrand, zodat er een vaatwasmachinebestendig product ontstaat. Een voordeel van keramische transfers is het feit dat de bedrukking groter kan dan andere technieken. De opdruk zou eventueel volledig rondom geplaatst kunnen worden.
  • Tampondruk. Hiermee kunnen we de opdruk van de kopjes in PMS-kleuren drukken en ook bij tampondruk gaan de koffiekopjes de oven in om vaatwasmachinebestendig te worden. De bedrukking zal langdurig mooi blijven. Een nadeel van tampondruk is dat het minder geschikt is voor grote bedrukkingen.
  • Sublimatie is met name geschikt voor het drukken van koffiekopjes met full colour (foto-)afbeeldingen en logo’s met veel kleuren. Daarnaast kan de transfer rondom het kopje geplaatst worden waardoor je beschikt over een groot drukoppervlak. Sublimatie is uitsluitend geschikt voor kopjes welke geschikt zijn voor een speciale coating. Op het koffiekopje plaatsen wij een sublimatietransfer en middels een transferpers wordt de opdruk overgebracht op het kopje.

Koffiekopjes met logo combineren met andere relatiegeschenken

Door bedrukte koffiekopjes met logo met andere relatiegeschenken te combineren kan je een complete en aantrekkelijke geschenkset opmaken. Denk aan het toevoegen van bijpassende items zoals bedrukte notitieblokken, luxe pennen of koekjes.

Reviews

Prima service!
Kelly
We zijn erg tevreden over de service van bedrukken.nl. Bestelling, digitale proef, levertijd en uiteindelijk het resultaat natuurlijk. Bedankt weer!
10
Kelly
Goede bedrukking
Danielle
De kopjes zijn heel netjes bedrukt! (Gereviewde variant: Porseleinen kop en schotel 200 ml, wit)
10
Danielle

Laden...

Laden...