Overhemden bedrukken

Overhemden zijn chique kledingstukken die je op verschillende manieren kunt inzetten. Bij Bedrukken.nl bieden we meerdere mogelijkheden aan om overhemden te bedrukken met jouw logo of tekst. Overhemden voorzien we in onze eigen drukkerij van een bedrukking of borduring.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Eigen drukkerij in Nederland

Doordat wij een eigen, Nederlandse drukkerij hebben kunnen wij een goede kwaliteit van de bedrukking of borduring garanderen. Onze drukkerij en magazijn bevinden zich op dezelfde plek als onze kantoren, waardoor we snel kunnen schakelen en korte lijntjes met de drukkerij hebben. Overhemden hebben een levertijd van circa acht werkdagen. Heb je ze nóg sneller nodig, neem dan contact op met ons team om de haalbare leverdatum te bespreken.

Overhemden in combinatie met andere relatieschenken

Overhemden gaan perfect samen met andere relatiegeschenken. Als je jouw medewerkers of relaties een bedrukt of geborduurd overhemd geeft, kun je het combineren met andere relatiegeschenken voor op kantoor zoals luxe pennen of mokken. Laat je de overhemden voorzien van een opdruk voor een evenement of een beurs, kijk dan eens bij onze promotieartikelen.

De druktechnieken voor overhemden

Op welke manier we overhemden voorzien worden van een opdruk hangt af van het ontwerp en het budget. Hieronder staan de meestvoorkomende druktechnieken.

  • Transferdruk wordt gebruikt om de overhemden te voorzien van een bedrukking, door een gedetailleerde opdruk op het overhemd te ‘persen’. Door de druk en warmte hecht de transfer met daarop de opdruk aan het overhemd. Bij transferdruk is het ook mogelijk om full colour-transfers aan te brengen, waardoor je kleurrijke ontwerpen of logo’s kunt bedrukken op overhemden.
  • Borduren is een andere, populaire druktechniek bij overhemden. De kleuren van de borduurgaren worden benaderd op basis van de doorgegeven PMS-kleuren (of CMYK-kleuren, die worden omgezet naar PMS-kleuren). Vervolgens gaat de borduurmachine aan de slag om het ontwerp op het overhemd aan te brengen. Borduren geeft een luxe en duurzame uitstraling bij de overhemden.

Laden...

Laden...